tirsdag 18. november 2008

En seier som ikke burde overses!

Dagen før Buskerud Unge Høyre hadde sin generalforsamling i år, så kunne vi lese om en veldig hyggelig kjennelse. Toppforskeren Nadejda Sokolova vant utvisningssaken sin mot UNE i Oslo Tingrett.

Følgene av denne seieren burde vi ta innover oss. Ikke bare har Norge brukt for innvandring, men vi kommer til å være helt avhengig av innvandrere i fremtiden. Nå tenker ikke jeg på flyktninger og asylsøkere, som er avhengig av oss. Nei, jeg tenker på arbeidsinnvandring. Spesielt tenker jeg på arbeidsinnvandring av høyt utdannet arbeidskraft. Det har seg nemlig slik at hvis Norge skal opprettholde vår velferdsstat så må vi være best i verden på noe. Vi må ha de beste hodene, og disse klarer ikke vi til en hver tid å produsere selv.

Ved siden av dette så kan man tenke seg hvor idiotisk det er å kaste ut godt integrerte innvandrere. Vanlige folk som gjøre en nytte for seg, har jobb og gode venner. Mens krigsforbrytere, voldtektsmenn og andre svært kriminelle innvandrere får bli fordi hjemlandet deres heller ikke vil ha dem.

Les mer om den hyggelige kjennelsen hos vampus.

2 kommentarer:

Iselin sa...

Godt innlegg! Det er rart det ikke blir satt mer fokus på arbeidsinnvandring faktisk. Vi får ordne det når DU blir vara til Stortinget;);)

Nicolai Alexander sa...

Stemmer det!

Full pupp for arbeidsinnvandring!

Vi får gjøre en skikkelig jobb i Buskerud og skaffe oss tre stortingsrepresentanter. Så sender vi Trond i regjering, og *POFF* så sitter jeg på Stortinget;) Da skal alle tullete regler og lovverk bli gått i sømmene!