fredag 27. juni 2008

Valgkampen begynte for lenge siden

Mudassar Kapur var på Unge Høyres Landsmøte og sa at denne gangen er det Høyre som skal starte valgkampen. Vi skal ikke la den komme som mannen på kjærringa på freddan. Vi er allerede bak skjema. Valgkampen til Høyre starter i høst, men Valgkampen 2009 begynte da Jens Stoltenberg gikk til angrep på Stein (E)rik Hagen. Grunnen til at Høyre ikke tror den har begynt er at Høyre ikke har blitt angrepet direkte i valgkampmodus…

Fra Youngstorget vet de at de ikke kan vinne valget på hva de har gjort, fordi de alltid vil bli konfrontert med det de ikke har gjort. Sånn er politikken. Noen av oss lærte det allerede gjennom Sim City 2000. Her kunne du bygge så mange skoler og politistasjoner du bare ville, men befolkningen ble aldri fornøyd. Derfor prøver Det Norske Arbeiderpartiet å definere en klar fiende. At dette ikke er Høyre eller FRP er nok ganske bevisst med tanke på deres andre budskap om at vi ikke er noe alternativ... Marin Kolberg har i det siste videreført denne offensiven om de nyrike generelt og Ola Mæle spesielt. Debatten kommer altså igjen til å dreie seg om å skape misunnelse i landet! Denne gangen tror jeg de taper på det.

Jeg tror mannen i gata ikke har noen problemer med at Ola Mæle ferierer i St. Tropez. Men jeg tror mannen i gata har problemer med at renten går opp, og at Kristin Halvorsen sitter med hendene i fanget og ikke gjør noen ting... Ikke prøver en gang. Skal vi blå vinne valget så må vi dannet et fiendebilde som går på verdier, ikke skatt og frihet. Vi vil vinne valget med verdikonservativ retorikk, ikke liberal retorikk.

Vi skal snakke om staten som styres av de rødgrønne. Denne staten ber voldtektsofre om å komme tilbake i åpningstidene på mandag, mens politiet er ute å tar folk som kjører 10 km/t over fartsgrensen på motorveien. Denne staten som gir skattefradrag til middelklassen, isteden for skattekutt og bistand til de aller fattigste. Denne staten vil ikke vi ha noe av. Vi vil ha en stat som tar vare på de som trenger det, men som lar de som ikke trenger det være i fred. Det er en konservativ stat. Det er en slik stat folk vil ha!

Les forøvrig lederen i DN om Kolbergs angrep.


-------

Plutselig ble det klart hvorfor Kjell Inge Røkke er AP-mann

Ingen kommentarer: