torsdag 10. april 2008

Nå ser det mørkt ut, takket være Facebook.

Tiltross for at FRP mener at Haga-saken er mye mer alvorlig enn Manuela-saken, bør vi kunne si at medias oppmerksomhet rundt dette med ansettelser og venninner, i stor grad har sprunget opp etter denne (for medias del) velykkede prosessen.

For Olje- og Energiminister Hage begynner å padle seg ut på dypt vann om dagen. Men siden hun ikke er den første (men andre) i regjeringens rekker som blir kjørt hardt på dette med venne(inne)ansettelser, så er det flere som spørs seg om hun kan ri av seg stormen. Det som gjør det sannsynlig for Haga å komme seg helskinnet igjennom dette er at hun har gjennomført en mediehåndtering etter boken. Hun har (i sterk kontrast til Manuela) fremstått som klar, tydelig og ærlig i media. Hun har ikke hatt noen store avsløringer og hun har gjennomført en granskning av seg selv. (I tillegg er kottene hennes tette)

Dessuten mener Nationen (Senterpartiets medlemsblad) at dette ikke kommer til å skade SPs troverdighet, og det er viktig for at ikke Åslaug skal bli dolket i ryggen. Av sine egne vel og merke. For nå kommer den ordentlige avsløringen. Den som virkelig er den store spikeren i kista til Haga;

Dette kan altså Hegnar.no melde.

Nå begynner det å gå hull på Åslaug Hagas forklaring om at hun ikke har et personlig bekjentskap med Arnstad, for alle vet jo at er man venner på Facebook så har man vært gjennom både tykt og tynt sammen (kanskje til og med ild og vann).

-

Alvorlig mener jeg at det er en liten sjanse for at Haga går, rent fordi hun som partileder bestemmer hvem som skal ofres og ikke. Jeg tviler sterkt på at hun velger å ofre seg selv... Da må nok media grave dypere enn Facebokk (kanskje Linkedin).

Ingen kommentarer: