onsdag 4. mars 2009

Hijabsakens ABC

Hijab-saken er et utrolig godt eksempel på hvor kaotisk en regjering blir uten en sterk ledelse med høy integritet.

Regjeringen, spesielt ved Jens Stoltenberg og Knut Storberget, har visst underutviklede evner til å ta ansvar og forståelse for hvilket ansvar de faktisk bærer på vegne av den norske befolkningen!

Jens har gjennomgående i hele regjeringsperioden latt være å ta stilling i de vanskelige sakene. Det er ikke en slik leder Norge skal ha!

Det bringer meg over på Høyres alternativ, Erna Solberg. Man kan si og mange har sagt mye om hennes lederstil, men en ting er sikkert og det er at dama står stødig og har integritet som få andre. Det husker vi fra hennes tid som Kommunalminister. Det blåste ganske godt rundt Erna, men hun skyldte ikke på andre eller vinglet i beslutningene, nei hun sto løpet ut og tok ansvar! Det er slike statsmenn vi ønsker i Norge. Ikke veike politikere som skvetter bare VG ringer og sier "BØ!"

Hvis du ikke har fått med deg Hijab-saken eller bare ikke har orket å følge med, men nå ønsker å vite hva "all the fuzz is about" så har TV2 en ganske grei gjennomgang du kan lese.


--- Updated
Dagbladet.no kan vi lese at av 17 265 stemmer så mener 76% av Jens Stoltenberg har sagt ja til hijab. Indirekte sier de da at han lyver til folket. Statsministeren har tillit med andre ord...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tidenes mest uinteressante meningsmåling. "Tror du han sa ja?". Hva slags spørsmål er det? Hvem av Dagbladets lesere har forutsetninger for å svare på noe sånt?

Nicolai Alexander sa...

Du får ikke annet en hva lesernes inntrykk er av saken... Og det vanker ikke akkurat med tillitt.

Spørsmålet er sjelden hva folk vet, men hva folk tror.