fredag 6. mars 2009

Buskerud Høyres Årsmøte

I dag begynner Buskerud Høyres årsmøte og lederkonferanse på First Hotel Ambassadeur i Drammen.

Fredagen (idag) er satt av hovedsaklig til lederkonferansen. Linda Cathrine Hofstad Helleland mor til et par av Trond Hellelands barn og Stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag. I tillegg er hun er kvinnepolitisk leder i Høyre og skal snakke med oss om hvordan vi skal vinne damene foran valget til høsten.

Senere på kvelden så skal vi diskutere Buskerud Høyres Program for 2009. Dette er da våre regionale prioriteringer for både by, fylke og stat.

Kvelden avsluttes med en god middag og hyggelig samvær;)

I morgen har vi muligheten til å starte dagen med å spikre Trond til veggen i Blåtimen (som det er satt av en halv time til). Deretter åpnes årsmøtet og vi skal blant annet velge ny 1. nestleder og ny kvinnepolitisk ansvarlig. Morten og Gunnca sitter med andre ord trygt;)

I tillegg håper jeg at vi kommer til å diskutere noe politikk, og så vidt jeg har skjønt så kommer Buskerud Unge Høyre til å fremme noen spenstige resolusjonerr.

Før dagen avsluttes så skal vi få et foredrag av den ypperlige Nikolai Astrup, som er Oslo Høyres 4. kandidat til Stortingsvalget og leder av Høyres EU-utvalg, om nettopp EU og kampanjen for å få Norge inn i EU!

Kalaset avsluttes med en trivelig lunsj før det er vel hjem.

Jeg kommer sikkert til å bidra med noen oppdateringer fra møtet.

Ingen kommentarer: