tirsdag 20. mai 2008

Here we go! AGAIN!


Det finnes ikke en yrkesgruppe som streiker med mindre sympati enn flygelederne til Avinor, men til tross for allmenn forakt så streiker de igjen. og den trappes opp i dag.

Vi er all dritt lei, ikke bare de som blir rammet, men også vanlige folk som mener at sytere må stoppe å syte. Det er jo ikke Avinor som skades, det er SAS og Norwegian og selvsagt reisende. Men nå begynner de som kan gjøre noe å gjøre noe.

Det begynner med Sandefjord Lufthavn Torp. Denne flyplassen er nemlig ikke eid av Avinor, den er eid av kommunene. Dette åpner for at driften av flyplassen kan privatiseres! Dette er selvsagt mannen som gav oss konkurranse på innenlandsflygninger i Norge og kanskje verdens beste billigbillett oversikt. Kjos vil ikke bare stoppe der, han vil at hele Avinor skal privatiseres. Og han er ikke alene, tidligere konsernsjef i SAS er også for dette.

Jeg sier bare "klin til", og privatiser shiten. Staten har ingen ting med å drive flyplasser! Spesielt ikke når det gjøres dårlig, og med lite tilfredse ansatte!

Ingen kommentarer: