fredag 12. september 2008

Dobbeltmoral!

TV2 Sporten hadde i kveld et innslag om Paralympisk. Men det handlet ikke om sport, det handlet om mangelen på offentlige personer som tilskuere. Gerard Heiberg (Norges mann i IOC) var ikke der, Trond Giske hadde dratt hjem og kongehuset hadde heller ingen av sine folk på tilskuerbenken.

Dette hadde jo vært en gylden anledningen til å ta opp at Trond Giske kun prioriterer ting som allerede er populært og nedprioriterer ting som trenger ministerens hjelp for å skape litt blest. Det skal jeg ikke. De rødgrønne har vært relativt flinke her og sendt Bjarne Håkon Hansen som regjeringen representant.

De som i denne sammenheng faktisk fortjener dobbeltmoralens kaktus er TV2 Sporten. De har en desk som mener det er politisk korrekt å gi Norges Handikapforbund sendetid til å kritisere de som glimret med sitt fravær i Peking. Men hvor mye tid har egentlig TV2 Sporten brukt på Paralympisk? I alle fall ikke i nærheten av så mye tid som ble brukt på vanlig OL.

Konklusjonen min er at TV2 Sporten egentlig mener Paralympisk er omtrent like kjedelig som dame fotball. Da burde TV2 Sporten vært ærlige ovenfor Norges Handikapforbund og sagt at dette ikke var interessant nyhetsstoff, og i alle fall ikke sportsstoff. Den som er uten skyld skal kaste den første sten.

Ingen kommentarer: