torsdag 14. august 2008

Et desperat og desillusjonert Venstre

"Det eneste andre partiet som går frem på Sentios partimåling i august er Venstre. Det er spennende fordi de oppslagene Venstre har fått i sommer har handlet om partiets tvilsomme forhold til Frp. Nestleder Ola Elvestuen åpnet for at Venstre kunne samarbeide på en eller annen måte med Frp likevel. Da skjedde det forunderlige at Venstre-leder Lars Sponheim holdt kjeft i flere dager."

Dette er et utdrag av lederen i Dagens Næringsliv i dag, men som vi vet: "I et rom med to venstrefolk kan du være sikker på at det er minst tre meninger, og to av dem er Lars Sponheims".

Sponheim var i dag lei av å "holde kjeft" og skaffet seg et eget oppslag i dag og valgte seg ut Dagblabla for å fortelle at alle som stemmer FRP hater landet sitt, og hvis du elsker Norge da stemmer du Venstre. Sponheim må ha forsynt seg rimelig grovt av de narkotiske stoffene som Unge Venstre ønsker å legalisere for å bli så desillusjonert som han fremstår i media.


Sponheim viser sitt sanne jeg

I tillegg til at alle som elsker landet sitt bør hate FRP, så sier han at han vil felle en Høyre/FRP-regjering hvis han får mulighet. Dette er en veldig lite farlig uttalelse for Venstre å komme med, fordi de ikke vil få den muligheten av velgerne. Og det vet de (les: han). Derfor er de så desperate at de gjør alt for å profilere seg mot FRP. Problemet er at den profileringen de får kommer til å gjøre vondt verre for Venstre. Forrige gang Venstre gikk i mot høyresiden foran et valg var i 1985, og da måtte de vente helt til 1993 før de igjen ble representert på Stortinget. Paradoksalt nok var det da Lars Sponheim ble valgt inn som deres (les: hans) eneste representant.

Kanskje det er derfor han ikke skjønner konsekvensene av å skyte mot Høyre og FRP fremfor å bli med oss i kampen mot sosialistene.

Høyre ønsker ikke å si hvem som skal være med i regjering etter valget i 2009 nå, fordi det er det ikke vi som avgjør. Det er det velgerne. Vi er villige til å samarbeide med alle på ikke-sosialistisk side for å sparke sosialistene ut av regjeringskontorene hvis velgerne gir oss et flertall. Hvorfor vil ikke Venstre respektere demokratiet og velgerne i Norge?

Fordi de er skapsosialister med en forkjærlighet for sauer og narkotika. That's why!

Min spånad foran valget er at SP og Venstre kommer under sperregrensen, og vi får en regjering bestående av Høyre, Krf og FRP. Da kan Lars Sponheim få mer tid til å kose seg med sauene sine og mindre til å provosere folk flest og resten av Norge!

Ingen kommentarer: